Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© GPV Elektronikproduktion | 11 juni 2018

GPV ser sig om efter förvärv

Den danska kontraktstillverkaren hade ett väldigt bra 2017 och nådde nyligen 1 miljard danska kronor i omsättning. Nu vill bolaget växa ännu mer och letar efter företag att förvärva.
I början av 2017 förvärvade GPV det danska EMS-företaget BHE i Danmark. GPV kan, med Schouw & Co i ryggen, även se framtida strategiska förvärvsmöjligheter i Centraleuropa, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– I dag är vi närvarande i Asien, norra Europa och Nord- och Sydamerika, och vi ser en potential i att också vara närvarande i Centraleuropa. Därför överväger vi ett förvärv av ett företag med befintliga produktionsanläggningar och en kundportfölj. Skalfördelar är avgörande för en EMS-leverantör och så är fallet för oss när vi tänker på potentialen i Centraleuropa, säger Bo Lybæk, CEO för GPV, i pressmeddelandet.

Framtidsmålet för den danska kontraktstillverkaren är att omsätta 3,5 miljarder kronor till 2020, ett mål som bolaget har som plan att uppnå genom förvärv och expansion av produktionsanläggningar.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2