Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 oktober 2002

EDC fortsätter investera

Under den senaste veckan har kontraktstillverkaren EDC tagit i bruk en ny automatisk programmeringsutrustning för programmering av IC-kretsar.
"Då nya och befintliga kunder finner tilltro till EDC som sammarbetspartner har vi investerat i ytterliggare maskinkapacitet. Automatiseringsgraden och kapaciteten ökar vilket gör att vi frilägger resurser till andra mer meningsfulla arbetsuppgifter för våra medarbetare" säger Tomas Bäcklund, Produktionschef på EDC.

I och med denna nyinvestering kommer EDC:s programmeringskapacitet inte att vara en flaskhals då denna utrustning har en hög kapacitet. Man kan nu programmera från tray till tejp, sticks till tejp, sticks till sticks samt tray till tray. De kapslar som kan programmeras är kapselstorlekarna SOIC8 Wide, SOIC 18 - 28 och SSOP 20-28.

Företaget flaggar även för att ytterliggare investeringar är att vänta i det expansiva orderläget.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2