Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 17 oktober 2002

Ny VD till Analog Devices

Analog Devices har utnämnt Serge Recoules har till verkställande direktör för försäljningen i Europa.
Recoules kommer att leda ett team av säljare i regionen, som ska stå för både teknisk support och affärsutveckling. Hos Analog Devices har Recoules tidigare arbetat med försäljning och marknadsföring under många år och har därmed goda kunskaper om företagets kundbas, försäljningskanaler och marknader.

Recoules började arbeta på Analog Devices som försäljningsingenjör 1976 efter att ha tagit examen på INSA-universitetet i Frankrike. Från februari 1994 till oktober 2001 var han chef för OEM-försäljningen i Europa och ansvarade då för att skapa ett nytt försäljningsteam till de europeiska tillväxtmarknaderna. Under denna period fördubblades Analog Devices försäljning.

I november 2001 var Recoules ställföreträdande VD för företagets europeiska säljorganisation. Han medverkade då till att omorganisera och omstrukturera Analog Devices säljkår. Dessutom arbetade Recoules i stor utsträckning med företagets kärnteknologi, analoga halvledarkomponenter, och var en del av marknadsföringsteamet och ledningsgruppen. Han var en av de tre personer som lade grunden till Analog Devices Europe, vilket bland annat innebar att strategiskt organisera de europeiska kontoren, öppna den franska filialen och bygga upp säljkåren till dess nuvarande utseende.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2