Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© yuri arcurs dreamstime.com Elektronikproduktion | 03 augusti 2018

Omron inleder distributionsavtal med Electro Prestanda

Omron Electronics A/S och Electro Performance har ingÄtt ett distributionsavtal, dÀr Electro Performance blir en distributör för Omron i Danmark för Omron Industrial Automation-lösningar.
– Med Electro Performance fĂ„r vi en ny stark distributör med ett brett utbud av Omron-komponenter pĂ„ lager, samt stor kunskap om att hĂ„lla kundens maskiner i drift och i optimalt skick hela tiden, sĂ€ger försĂ€ljningschef Torben FrilĂžw hos Omron Electronics A/S, i ett pressmeddelande.

Electro Performance Ă€r baserat i Århus och tjĂ€nar frĂ€mst kunder i östra och centrala Jylland, men genomför Ă€ven projekt över hela landet.

– Tack vare avtalet med Omron har vĂ„ra kunder en direkt konkurrensfördel, eftersom Omron erbjuder ett komplett utbud av produkter frĂ„n en leverantör, allt frĂ„n ingĂ„ngs- och utgĂ„ngsenheter till industrirobotar och sĂ€kerhetsanordningar, för att optimera hela produktionsoperationen för att uppnĂ„ övergripande utrustningseffektivitet. VĂ„ra gemensamma kompetenser gör att vi kan erbjuda en professionell 360 graders-service pĂ„ kundens maskinpark, sĂ€ger Dennis SĂžrensen, chef för Electro Performance.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1