Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© yuri arcurs dreamstime.com Elektronikproduktion | 03 augusti 2018

Omron inleder distributionsavtal med Electro Prestanda

Omron Electronics A/S och Electro Performance har ingått ett distributionsavtal, där Electro Performance blir en distributör för Omron i Danmark för Omron Industrial Automation-lösningar.
– Med Electro Performance får vi en ny stark distributör med ett brett utbud av Omron-komponenter på lager, samt stor kunskap om att hålla kundens maskiner i drift och i optimalt skick hela tiden, säger försäljningschef Torben Friløw hos Omron Electronics A/S, i ett pressmeddelande.

Electro Performance är baserat i Århus och tjänar främst kunder i östra och centrala Jylland, men genomför även projekt över hela landet.

– Tack vare avtalet med Omron har våra kunder en direkt konkurrensfördel, eftersom Omron erbjuder ett komplett utbud av produkter från en leverantör, allt från ingångs- och utgångsenheter till industrirobotar och säkerhetsanordningar, för att optimera hela produktionsoperationen för att uppnå övergripande utrustningseffektivitet. Våra gemensamma kompetenser gör att vi kan erbjuda en professionell 360 graders-service på kundens maskinpark, säger Dennis Sørensen, chef för Electro Performance.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1