Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© abb Elektronikproduktion | 03 augusti 2018

TE Connectivity fullbordar förvärvet av ABB:s Entrelec

TE Connectivity, verksamt inom anslutning och sensorer, och kraft- och automationsbolaget ABB har slutfört förvärvet av ABB:s verksamhet Entrelec.
– Vi kombinerar två portföljer som blir mer konkurrenskraftiga under TE:s ägande. Denna transaktion visar ABB:s engagemang för aktiv portföljhantering, en viktig del i vår Next Level-strategi, säger Tarak Mehta, Presient för ABB:s division Electrification Products, i ett pressmeddelande.

ABB:s Entrelec-verksamhet, som ursprungligen grundades 1920, tjänar kunder i mer än 70 länder. Verksamheten omfattar forskning och utveckling, med tillverkningsställen i Frankrike och Polen. Genom att lägga till verksamheten under varumärket Entrelec, kan TE erbjuda ett komplett system för ström, signal och dataanslutning med särskilt fokus på hårda miljöer.

– Detta förvärv utgör ett viktigt steg i TE:s resa för att erbjuda kunderna en bredare och mer komplett produktplattform för att minska komplexiteten och driva innovation. Vi välkomnar expansionen av vårt team och tror att våra nya medarbetare kommer att stärka TE:s samarbete med fler kunder på deras innovations- och automationsprojekt. Kundintimitet är fortfarande en viktig drivkraft för kundnöjdhet i vår nya organisation, säger Lars Brickenkamp, vice vd och chef för TE:s affärsenhet Industrial.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1