Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Saab Elektronikproduktion | 09 augusti 2018

Saab har fått en order på självskyddssystem

Saab har fått en följdorder från Hindustan Aeronautics Limited (HAL) för självskyddssystemet IDAS-2 till den indiska arméns Dhruv-helikopter. Ordervärdet uppgår till cirka 350 miljoner kronor.
Ordern inkluderar IDAS-2 (Integrated Defensive Aids Suite) och produktionen äger rum på Saab Grintek Defence i Centurion, Sydafrika. Leveranserna påbörjas under 2019, det framgår av ett pressmeddelande.

– Denna följdorder bekräftar vårt framgångsrika partnerskap med HAL som ytterligare etablerar Saab som en lokal partner inom indisk industri, säger Anders Carp, chef för Saabs affärsområde Surveillance.

– Systemet har en lång och framgångsrik historia med väl beprövad förmåga på många luftburna plattformar. Denna order förstärker vår position som leverantör av högteknologiska system till den indiska armén, säger Trevor Raman, chef för Saab Grintek Defence.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2