Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© maksim pasko dreamstime.com Komponenter | 10 augusti 2018

Jauch skriver distributionsavtal med Digi-Key

Jauch Quartz meddelar att företaget ingått ett globalt distributionsavtal med distributionsjätten Digi-Key Electronics.
Jauch-koncernen är en specialist på kvartskristaller, kristalloscillatorer och batteriteknik. Företaget har bidragit till utvecklingen i elektronikbranschen sedan 1954 och en viktig del i Jauch Quartz affärsstrategi är att arbeta med distributörspartners.

”Digi-Keys ledarskap och marknadstäckning kommer att ge ett brett spektrum av kunder, på flera marknader, tillgång till våra högteknologiska produkter,” säger Paul Benson, strategisk affärschef, Jauch Quartz, i ett pressmeddelande. ”Kombinationen av vår innovationsförmåga och dedikerade lösningar för Wireless-applikationer tillsammans med Digi-Keys kompetens kommer att hjälpa ingenjörer i hela konstruktionsprocessen att utveckla och leverera lösningar med förhöjd prestanda.”

”Vi är glada att samarbeta med Jauch Quartz och kunna erbjuda deras ledande produkter via vårt globala distributionsnät,” säger David Stein, Vice President Global Supplier Management på Digi-Key. ”Våra globala kunder sätter stort värde på Jauch Quartz erfarenhet, kvalitetsprodukter och branschkompetens.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1