Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© edhar yralaits dreamstime.com Elektronikproduktion | 22 augusti 2018

GSGroup AS förvärvar danska Care4All/Flextrack

Norska GSGroup, en leverantör av tjänster och lösningar för mobil datahantering, har förvärvat samtliga aktier i Care4All ApS/Flextrack.
Care4All ApS och produktsegmentet Flextrack, har sitt huvudkontor i Esbjerg, Danmar, och genererade en total omsättning på drygt 50 miljoner norska kronor under 2017.

Vd:n och grundaren av Care4All är Jan Nørskov och han kommer att fortsätta att vara en del av företaget.

När transaktionen är klar kommer GSGroup att ha nära 210 anställda och förvänta sig en total omsättning på cirka 275 miljoner norska kronor år 2018. Företaget kommer fortsätta att genomföra sina tillväxtplaner genom strategiska förvärv kombinerat med organisk tillväxt över alla affärsområden.

– Det är med ära och spänning vi meddelar detta förvärv. När Care4All/Flextrack nu blir en del av GSGroup, är vår ledande roll inom tillämpad sensorteknik väsentligt stärkt. Denna transaktion representerar ett viktigt strategiskt steg framåt, som styr GSGroups kapacitet att leverera avancerade lösningar för datainsamling. Vårt fokus är att fortsätta och förstärka vad som har gjort Care4All och Flextrack framgångsrika. Företaget har utmärkta relationer med sina kunder och nätverk av partners, och vi kommer att behålla och utveckla dessa ytterligare, säger Espen Virik Ranvik, vd för GSGroup, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2