Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 17 oktober 2002

Småföretagspark på Komponent 03

Elektronikindustriföreningen (EIF) erbjuder i samarbete med Svenska mässan i Göteborg en samlingsmonter för mindre elektronikföretag.
Genom den nya sektionen "småföretagsparken" har mindre företag möjlighet att deltaga på mässan och marknadsföra sina produkter på ett kostnadseffektivt sätt. Priset är 17.000 kronor och i paketet ingår en monter 1 x 3,5 kvm, möblerad enligt skiss med bl.a. låsbart utrymme, bord och internetuppkoppling. Man erbjuds även exponering i mässans marknadsföring (mässtidning och hemsida), gemensam möblerad aktivitetsyta för kundmöten m.m.

Komponent Elektronikproduktion har sedan mässan startades 1979 varit en av de mest betydelsefulla mötesplatserna för elektronikbranschen i Norden. I dagsläget är 2/3 av monterytan bokad. Parallellt med mässan genomförs den internationella kongressen inom mikroelektronik och nanonteknologi, COMS 2003 och MQS Nordic Days.

En ny sektion inom IM har tillkommit; Embedded Technology vilket kommer att avspeglas på mässan. Besökarmålgrupper är bl.a. industri-, fordons-, medicinsk- och militärelektronik samt telekom, offshore och processteknik. Man kommer även att genomföra aktiviteter inom t ex bluetooth, live produktion, bioteknik och telematik. Mässan går av stapeln den 2-5 september 2003. Mer information finns på www.komponent.nu.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-24 23:28 V9.4.0-1