Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© acconeer Komponenter | 29 augusti 2018

Acconeer tecknar avtal med ryska distributören Scanti

Radarteknikföretaget Acconeer AB har tecknat ett distributionsavtal med ryska elektronikdistributören Scanti.
Scanti Àr specialiserad pÄ marknaderna i Ryssland, Ukraina och Vitryssland. Initialt omfattar avtalet Acconeers sensor A1 och utvÀrderingskitet XC112/XR112 och tÀcker Scantis hela verksamhetsomrÄde.

– Vi Ă€r mycket glada över att vi tecknat detta avtal med Scanti. Vi fortsĂ€tter vĂ„ra anstrĂ€ngningar för att öka vĂ„r marknadsrĂ€ckvidd och med detta tar vi nĂ€sta steg i vĂ„r utrullningsstrategi och kommer nu kunna leverera produkter i volym till den ryska, vitryska och ukrainska marknaden. Det finns stora möjligheter för Acconeer pĂ„ den ryska marknaden och Scanti med deras erfarenhet och kundrelationer Ă€r en idealisk partner för oss, sĂ€ger Lars Lindell, vd för Acconeer, i ett pressmeddelande.

Den logistiska och administrativa partnern för orderhantering och export till dessa lÀnder Àr det tyska företaget Sauris GmbH.

– Scanti har följt Acconeer en tid och vi har mĂ€rkt av ett starkt intresse frĂ„n vĂ„ra kunder i deras unika radarsensor. Acconeer erbjuder den ryska och de övriga marknaderna en helt ny och potentiellt disruptiv teknik som vi ser fram emot att introducera, sĂ€ger Vladimir Botantsov, chef för Scanti.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2