Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© acconeer Komponenter | 29 augusti 2018

Acconeer tecknar avtal med ryska distributören Scanti

Radarteknikföretaget Acconeer AB har tecknat ett distributionsavtal med ryska elektronikdistributören Scanti.
Scanti är specialiserad på marknaderna i Ryssland, Ukraina och Vitryssland. Initialt omfattar avtalet Acconeers sensor A1 och utvärderingskitet XC112/XR112 och täcker Scantis hela verksamhetsområde.

– Vi är mycket glada över att vi tecknat detta avtal med Scanti. Vi fortsätter våra ansträngningar för att öka vår marknadsräckvidd och med detta tar vi nästa steg i vår utrullningsstrategi och kommer nu kunna leverera produkter i volym till den ryska, vitryska och ukrainska marknaden. Det finns stora möjligheter för Acconeer på den ryska marknaden och Scanti med deras erfarenhet och kundrelationer är en idealisk partner för oss, säger Lars Lindell, vd för Acconeer, i ett pressmeddelande.

Den logistiska och administrativa partnern för orderhantering och export till dessa länder är det tyska företaget Sauris GmbH.

– Scanti har följt Acconeer en tid och vi har märkt av ett starkt intresse från våra kunder i deras unika radarsensor. Acconeer erbjuder den ryska och de övriga marknaderna en helt ny och potentiellt disruptiv teknik som vi ser fram emot att introducera, säger Vladimir Botantsov, chef för Scanti.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-15 17:25 V11.9.0-2