Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 oktober 2002

Flex expanderar i Kista

Flextronics kommer att öka personalstyrkan med cirka 50 personer i december när BlueLabs integreras i de nya lokalerna.
I mitten av augusti flyttade Flextronics Design från Nacka Strand till Gullforsgatan i Kista. En av anledningarna var att komma närmare kunderna SonyEricsson och Nokia, men även att det finns ändamålsenliga lokaler till bra priser.

Neddragningarna inom koncernen har inte drabbat Flextronics Design särskilt nämnvärt. "Vi har gjort några smärre justeringar inom området", säger Rickard Lindvall på Flextronics till tidningen Competence. "Det är enklare att ha spontanmöten med kunderna nu när vi sitter grannar med dem" säger han.

I december kommer nyligen förvärvade BlueLabs att integreras i de nya lokalerna. Då kommer man att öka arbetsplatserna från cirka hundra till hundrafemtio.

I Kista finns förutom nyinflyttade Flextronics Design, även ledningsfunktioner samt delar av koncernens globala inköp- och försäljningsorganisation. Man har även satsat på en prototypenhet eftersom lokalerna är bättre optimerade för verksamheten än de i Nacka. Förutom kundnärheten är även närheten till Arlanda är en av anledningarna till flytten.

Flextronics design har 37 enheter och cirka 1300 anställda runt om i världen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2