Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 28 oktober 2002

Nordic VLSI och BitSim i avtal

BitSim AB och IC-designhuset Nordic VLSI, har skrivit under ett samarbetsavtal som ytterligare stärker det befintliga samarbetet mellan företagen.
Målsättningen är att göra de gemensamma kundernas projekt framgångsrika. "Vi kan nu erbjuda våra kunder komplett support från analog- och mixeddesign till verifiering och layout", säger BitSims VD Anders Sivard.

Allt oftare kräver kunder hela lösningar från systemering till färdiga kretsar på kretskort - BitSim och Nordic VLSI kompletterar varandra perfekt för detta.

"Genom vårt nära samarbete med BitSim stärker vi nu vår marknadsposition på den svenska och nordiska marknaden", säger Svenn-Tore Larsen, VD på Nordic VLSI.

BitSim är Stockholmregionens största oberoende design- och konsulthus inriktat på utveckling av kundanpassad elektronik på chip (ASIC&FPGA). Nordic VLSI är ett av Europas ledande och oberoende IC-designhus som utvecklar, producerar och levererar state-of-the-art integrerade kretsar för hela världsmarknaden.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-23 15:48 V9.3.2-2