Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 29 oktober 2002

ADI lanserar CSP-teknik

Analog Devices utvidgar sin familj av dataomvandlarprodukter genom att lansera CSP-tekniken (chip-scale packaging).
ADI är först med att erbjuda höghastighetsomvandlare i CSP-teknik, som ökar konstruktörens flexibilitet och minskar kapslingsstorleken upp till 87 procent, utan att kompromissa med prestandanivån. ADI har från början tillämpat sin nya konstruktionsteknik för att välja snabba och precisa dataomvandlingsprodukter. Andra komponenter, som förstärkare, effektstyrkomponenter och switchkretsar/muxkretsar kommer snart också att finnas tillgängliga i CSP-format.

Kapslingskonstruktionen är lämplig för applikationer som ultraljud och bildhantering, där multipla signalkanaler snabbt ökar erforderligt antal komponenter. Vidare är prestandanivån och den minimala basytan för kommunikationslösningar i konsumentelektronik, som inställningsboxar, trådlösa modem, och LMDS-transceivrar, där kostnad och storlek är nyckelfaktorer.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1