Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 29 oktober 2002

TKT Electronics i konkurs

"Det finns inget annat att göra, säger Göran Nyström", VD för Elektrosystem AB som för ett år sedan tog över TKT Electronics i Tierp.
Varslet av samtliga 18 anställda kom i september då företagsledningen fick beskedet att man inte hade en enda order vid Tierpsenheten. Nu är konkursen ett faktum.

Alla större kunder har kontaktats i syfte att bedöma om det är värt att driva verksamheten vidare. "Vi ser inga tecken på att det skulle fungera, vi har fortfarande inte en enda order. Det slutar förstås med ekonomisk katastrof, därför är det min skyldighet att begära företaget i konkurs", säger Nyström till Arbetarbladet.

"Konkursförvaltaren kommer att försöka hitta en köpare, men som marknaden ser ut i dag ska man nog inte vara överdrivet optimistisk", säger Nyström.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-23 15:48 V9.3.2-1