Annons
Annons
Komponenter | 31 oktober 2002

Ny familj av testplattformar

Syntronic lanserar inom kort sin nya familj av testplattformar - SyntroTest - vilket är moduluppbyggda plattformar för produktionstest, verifiering, mätdatainsamling och övervakning.
Plattformarna är konstruerade för att hantera instrument och metoder för analog-, RF-, digital-, audio-, Boundary Scan samt optotest. Syntronics målsättning med testplattformarna är att möta marknadens krav på snabb produktväxling samt sänkta testutvecklings- och testkostnader.

Då testsystemen kan nätverksanslutas öppnar sig möjligheter som att en operatör kan övervaka flera tester - i princip varsomhelst i världen. Även individuell nedladdning eller uppgradering av olika testprogram kan enkelt göras centralt till olika testsystemkan göras. En eller flera nätverksanslutna tester kan fjärrstyra och nätverkskopplingen gör det möjligt att dela ett instrument mellan flera tester.
Testplattformen levereras i sitt standardutförande med testexekutivet TestStand och ett operatörs-interface som är anpassat till kundens specifika krav och önskemål. Plattformen kan också användas med ett flertal av marknadens övriga ledande testexekutiv. Rapporter och statistik genereras enligt kundens önskemål.

I testsystemet finns en självdiagnostisk funktion inbyggd som verifierar testsystemets funktion. Denna självtest kan även vara aktiv under pågående testning. Multitestfunktionen innebär att flera testobjekt kan testas samtidigt. Parallelltestningen innebär att en test utför flera mätningar samtidigt mot ett och samma testobjekt. Fördelarna kan summeras med sänkta testtider och testutrustnings-kostnader.

Syntronic är ett utvecklingsföretag som erbjuder specialistkompetens inom administrativ och teknisk programvaruutveckling, elektronik och elektromekanik.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-07-18 17:55 V10.0.0-1