Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ELE Manufacturing Elektronikproduktion | 14 januari 2019

ELE Engineering startar nytt svenskt produktionsbolag

ELE Engineering Àr ett ingenjörsföretag med konsulttjÀnster och lösningar inom teknik. Nu har företaget breddat sitt utbud genom att starta ett systerbolag med fokus pÄ produktion.
Den första november 2018 slog ELE upp dörrarna till företagets egna verkstad, ELE Manufacturing.

Vid verkstaden kommer företaget kunna tillverka en stor del av den hÄrdvara som de tidigare köpt frÄn underleverantörer. Företaget kommer Àven kunna ta emot bestÀllningar frÄn externa kunder som endast köper för tillverkning.

ELE Manufacturing har startat som ett systerbolag till ELE Engineering och som dotterbolag till ELE Holding. Verkstaden finns i Edsbyn och drivs av Kristian Rönnqvist och Fredrik Lundberg. I december utökades teamet med en till kollega, Jonatan Wikell.

– I dagslĂ€get har vi fullt upp med att komma igĂ„ng. Lokalen byggs om och vi hĂ„ller pĂ„ att köpa in de verktyg och maskiner som behövs för att verkligen fĂ„ igĂ„ng verksamheten. Vi Ă€r Ă€ven ute och trĂ€ffar flera potentiella kunder och marknadsför oss sjĂ€lva sĂ€ger Kristian Rönnqvist, verkstadsansvarig, i ett pressmeddelande.

ELE Manufacturing har redan fÄtt i gÄng flera projekt, bland annat en testrigg, en montagerigg och ombyggnationer av produktionslinjer.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2