Annons
Annons
Mjukvara | 15 november 2002

Nytt kompetenscentrum i Södertälje

SEMINARIUM -- Industriellt Utvecklings Centrum (IUC) inbjuder företagare och entreprenörer inom elektronikindustrin att medverka och påverka uppbyggnaden av ett kompetenscentrum i Södertäljeregionen.
IUC, kommer tillsammans med Teknikbrostiftelsen i Stockholm (TBSS), KTH och lokala företag att skapa ett kompetenscentrum inom bland annat produktutveckling (Solidmodellering, 3D-CAD, prototypframställning, FEM) och beredning (CAM, skärdatavalsprogram).

Fyra referensföretag informerar om sina erfarenheter, bland annat kommer Roger Andersson, VD för Modellteknik i Eskilstuna AB berätta om företagets arbete med sitt CAD/CAM- system och om sättet att ta emot skilda format från olika kunder och CAD-system, kostnader för konverterare samt den övriga interna hanteringen. Även Per Boman, Logistikchef hos Powerbox kommer att informera om ett nytt MPS-system som företaget nu håller på att köra in.

Seminariet är kostnadsfritt, platsen är KTH Syd i Södertälje. Tiden är Torsdagen den 21 November 2002, kl 1700 - 20002.

Klicka här för anmälan (PDF).

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2