Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 25 november 2002

Programutvecklingsverktyg för IDT/AMCC

Programutvecklingsverktyg med marknadens första simuleringsmodell för IP-slavprocessorer för AMCC-baserade system.
IDTT (Integrated Device Technology, Inc. lanserar ett programutvecklingsverktyg (SDK, software development kit) för IDT/AMCC-utvecklingssystem. Programutvecklingsverktyget innehåller IDT:s SLAM (system-level architecture model) som är marknadens första datariktiga arkitektur för AMCC-system och möjliggör start av programutvecklingen tidigare i utvecklingsprocessen. Man kan också utvärdera systemarkitekturen innan hårdvaran finns tillgänglig. Dessutom innehåller IDT:s SDK ett DPM-bibliotek (data-plane macro) som är anpassad till AMCC nPkernel och ett IMS-program (initialization, management and searching) enligt AMCC:s specifikation CoCoA 2.0 (Common Coprocessor API).

Den viktigaste komponenten i IDT:s SDK är SLAM som är en modell av IDT:s IP Co-processor som är anpassade till AMCC:s nätverksprocessorer. Konstruktörer kan använda modellen till att förkorta time-to-market för produkter med AMCC:s nätverksprocessorer genom att utveckla, verifiera och optimera program innan hårdvaran är tillgänglig.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2