Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 24 januari 2003

PlusPeople bemannar Flextronics

Ett avtal om uppdrag för Flextronics Network Services i Norge har just tecknats. Detta bidrar till en nyetablering i Norge.
Det Örebrobaserade bemanningsföretaget PlusPeople har sedan flera år drivit en mindre franchisekedja i Sverige. Nu etablerar man franchisekonceptet även i Norge. Ett så kallat masteravtal kommer att upprättas med det nybildade bolaget PlusPeople A/S i Oslo inom kort. De första franchisetagarna har i dagarna anslutit sig. De kommer i första hand att verka inom installation/service av tele/data, men även andra affärsområden kan ingå på sikt.

Ett avtal om uppdrag för Flextronics Network Services i Norge har just tecknats. Värdet av detta uppdrag beräknas till ca NOK 50 miljoner år 2003. Avsikten är att konceptet skall etableras över hela Norge inom några år.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-25 11:14 V9.5.0-1