Annons
Annons
Annons
Annons
Bill Brox,<br>VD Imego Mönsterkort | 03 mars 2003

Planer på nanokonferens

Imego planerar konferensen &quot;Micro Technology Transfer Forum&quot; som syftar till en kommersialisering av mikro- och nanoteknik. Målgruppen är industrialister, riskkapitalister, småföretagare och entreprenörer.
Forskningsinstitutet Imego och Chalmers planer på att få hit den amerikanska mikromekanikkonferensen COMS misslyckades. Istället satsar man på en egen konferens med namnet Micro Technology Transfer Forum. &quot;Det är definitivt rätt timing för kommersialisering av mikro- och nanoteknik&quot;, säger Bill Brox på Imego, till Elektroniktidningen.

Konferensen handlar om hur man kommer från idé till marknad. Majoriteten av deltagarna skulle vara industrialister, riskkapitalister, småföretagare och entreprenörer. Om konferensen blir av är inte säkert ännu, men i sådant fall är den schemalagd i April 2004.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1