Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 mars 2003

Ytterligare uppdrag till Flex

Flextronics Network Services och TeliaSonera har tecknat ett två-årigt avtal gällande kabelanvisningar i södra, västra och stora delar av norra Sverige.
Flextronics Network Services uppdrag består av kabelanvisningar, dvs att visa gräventreprenören var i marken kablarna ligger, så att kabelskador som i sin tur medför driftstörningar kan undvikas. "Affären är ett bevis på att vi kan erbjuda kompletta nätverkstjänster. Affären bidrar även till att stärka vår position i Sverige," säger Leif Svensson, Sverigechef för Flextronics Network Services.

Flextronics Network Services och TeliaSonera samarbetar sedan tidigare bland annat kring anslutning av UMTS-basstationer till det fasta telefoninätet i södra Sverige. Det nya avtalet innebär även att TeliaSonera drar fördel av Flextronics Network Services fulla geografiska täckning i Sverige.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1