Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 10 mars 2003

Sagem satsar i Sverige

Det franska teknikföretaget Sagem utökar nu sin försäljningsorganisation
i Sverige. Målet är att växa på marknaden för mobiltelefoner, sladdlösa
telefoner, adsl-modem och digitala TV-boxar.
Sagem förvärvade förra året Philips faxdivision med försäljningsnät över hela Europa. Köpet gjorde Sagem till europaledande inom multifunktionsprodukter. Ett strategiskt viktigt köp, enligt Christopher von Wachenfelt, nytillträdd VD för Sagem Communication Nordic.

Sagem är sedan tidigare etablerat på marknaden för digitala TV-boxar, men också inom området försvarselektronik, där företaget bland annat utrustat "Ugglan", en obemannd flygfarkost, åt det svenska försvaret. Sagem är näst störst i Frankrike inom telekom och trea i Europa inom försvars- och säkerhetselektronik, där man är världsledande med fingeravtrycksbaserad biometri.

Sagems produkter kommer att säljas via distributörer, återförsäljare och samarbetspartners. Produkterna kommer att finnas i hemelektronikbutiker likväl som stormarknader och i kontorshandeln för företag.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1