Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 11 mars 2003

Spansk order till Axis

Axis Communications har tecknat avtal med sin spanska partner APC för leverans av ett stort antal skrivarservrar till Caja de Ahorros El Montes bankkontor i Spanien.
Lösningen som nu kommer att installeras av Axis partner APC, är baserad på AXIS 5400+ nätverksbaserade skrivarservrar, och ersätter en tidigare infrastruktur där skrivarna var kopplade direkt till enskilda datorer. Den nya skrivarmiljön ska skapa värde genom att falskhalsar elimineras, och det går snabbare att möta kundernas önskemål.

"Med Axis lösningar öppnar vi upp för möjligheten att dela skrivarservrar för dokument och blanketter och vi moderniserar därmed arbetsmiljön i en av Spaniens äldsta banker. Vi är väldigt glada över att kunna hjälpa ett sådant välrenommerat företag och vi hoppas på att fortsätta att arbeta tillsammans med banken för deras framtida behov", säger Oscar Polo, APC's representant för södra Spanien.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1