Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
MYDATA MY19 Elektronikproduktion | 24 april 2003

Ascom-order till MYDATA

MYDATA har fÄtt en stororder pÄ en högflexibel ytmonteringsutrustning frÄn Ascom Tateco.
Ascom Tateco har investerat i en ny ytmonteringslina, avsedd för korta serier och förserieproduktion. HjÀrtat i linan Àr en MY19 med 256 komponentmatarplatser, som stÀlls i serie med en annan ytmonteringsmaskin frÄn Siemens för att sÀkerhetsstÀlla optimal servicegrad med bibehÄllen flexibilitet. "Tillsammans med MYDATAs patenterade och vÀrldsunika komponentmatarsystem, Agilis, kan stÀlltiderna minimeras mellan jobben." sÀger Alberto Cassemiro, area manager pÄ MYDATA. "Genom att komplettera den existerande höghastighetslinan med en flexlina skapas möjligheten att optimera pÄ bÄde volym och flexibilitet, till en lÀgre kostnad per monterad komponent."

MY19 Àr MYDATAs största ytmonteringsmaskin och monterar alla typer av komponenter, frÄn 0201 och Flip Chip till stora BGA och kontaktdon.

"-Vi kommer att starta produktionen före midsommar och vi ser en mycket stor potential i denna affÀr" sÀger Kennet Lönnbark pÄ Ascom. "Med investeringen stÀrker vi vÄr flexibla ytmonteringsprocess vilket Àr av yttersta vikt för att kunna hÀnga med i den snabba teknikutvecklingen och den starka trenden mot allt kortare produktionsserier."

Ascom Tateco tillverkar och marknadsför kommunikationslösningar för mobilitet och personlig sÀkerhet inom omrÄdena sjukhus, ÀldrevÄrd, industri, process och sÀkerhet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1