Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 06 maj 2003

SARS hotar Asiens PCB-industri

Taiwanesiska mönsterkortstillverkare tappar orders på grund av SARS. Produktion av mobiltelefonkort flyttas från Kina till andra regioner.
Lungsjukdomen SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) påverkar Taiwans mönsterkortsindustri. Detta enligt en undersökning gjord av DigTimes. I undersökningen framkommer att flera Taiwanesiska mönsterkortstillverkare flyttar sin tillverkning från Kina till sina enheter i bland annat Taiwan. De Taiwanesiska företagen kan även komma att flytta produktionen till sina enheter i Östeuropa.

Taiwanesiska mönsterkortsleverantörer noterar även att mobiltelefontillverkare har börjat flytta orders till tillverkare i Japan och Amerika. Även moderkortstillverkare i Taiwan varnar för flytt av orders till bland annat Syd-Korea, enligt undersökningen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1