Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mikael Jonson,<br>VD PartnerTech Elektronikproduktion | 07 maj 2003

PartnerTech och Nexus i samarbete

PartnerTech och Technology Nexus AB har skrivit ett samarbetsavtal som frÄn och med nÀsta Är innebÀr ett volymtillskott pÄ ca 150 miljoner kronor.
PartnerTech och Technology Nexus AB, som utvecklar och levererar sÀkrade IT-lösningar och produkter, har idag skrivit ett samarbetsavtal som frÄn och med nÀsta Är innebÀr ett volymtillskott pÄ ca 150 miljoner kronor. Samarbetet avser utveckling, produktion och förvaltning av produkter med högt stÀllda sÀkerhetskrav för sÄvÀl den nationella som den internationella marknaden.

Genom samarbetsavtalet fÄr bÄde PartnerTech och Nexus tillgÄng till utökade kunskaper inom hela vÀrdekedjan, frÄn tidiga fasens konsulting, vidare till produkt-utveckling, sedan serieleverans och slutligen förvaltning. Detta Àr en avgörande konkurrensfördel nÀr det gÀller att leverera produkter med högt stÀllda sÀkerhetskrav.

&quot;Tillsammans med Nexus kan vi bredda vÄrt tjÀnsteutbud och vÄr kundbas ytterligare&quot;, sÀger Mikael Jonson, VD för PartnerTech. &quot;Dessutom ger deras vassa förvaltningsupplÀgg och kunnande inom sÀkerhetsomrÄdet oss möjlighet att erbjuda vÄra kunder ett Ànnu mer komplett och konkurrenskraftigt upplÀgg genom hela produktlivscykeln&quot;.

Inom ramen för avtalet har ett första samarbete redan inletts avseende tillverkning av ett mÀtinstrument för datainsamling.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1