Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 13 maj 2003

ONROX utbildar personalen

Samtliga anställda hos kontraktstillverkaren ONROX genomgår just nu ett kompetensutvecklingsprogram.
För att utveckla kompetensen hos personalen på ONROX i Malmö, genomgår samtlig personal obligatoriska utbildningar inom ESD skydd, Elsäkerhet samt Hjärt/Lung räddning. Arbetsuppgiftsrelaterade kurser har skräddarsytts för varje arbetsgrupp inom organisationen.

Detta program har genomförts sedan årsskiftet och beräknas var klart i mitten på juni. "Vi känner oss starkt rustade inför kommande utmaningar", säger ONROX VD Stefan Borgström. "Vidare uppdaterar vi vårt kvalitetssystem till ISO 9001:2000 och i samband med detta kommer många av rutinerna och instruktionerna att göras papperslösa (elektroniska), vilket ger en enklare och säkrare hantering". Vi kommer att uppdatera vår EN 46001 certifiering till EN 13485, så snart denna är frisläppt", säger Stefan.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-26 15:08 V9.5.0-2