Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 21 maj 2003

Adveta satsar lokalt

För öka sin lokala närvaro och täcka in fler nischområden söker
utbildningsföretaget Adveta AB samarbetspartners runt om i landet.
"Det finns 22 län i Sverige och vi har som målsättning att ha ett kontor i varje län", säger Roger Yttermyr, VD Adveta AB. "Vi söker i dagsläget olika utbildningsföretag med en lokal närvaro och som är nischade inom exempelvis elektronik, el, automation och processindustri".

Adveta har hittills i år gått med vinst. Av den vinsten sätter man av medel till förvärv och investeringar i olika utbildningsverksamheter. "Vi ligger just nu i förhandlingar med två intressanta företag", säger Roger. "Det ena gäller ett eventuellt förvärv, och den andra gäller partnerskap".

Adveta tittar även på olika industriföretag som driver sina utbildningar internt. "Dessa är intressanta eftersom många företag söker outsourcingmöjligheter för att kunna satsa mer på sin kärnverksamhet", avslutar Roger.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2