Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 27 maj 2003

Audiodevs VD köpte aktier innan order

Audiodevs VD Peter Ragnarsson köpte audiodevaktier dagar innan företaget fick en stororder under förra veckan. "Jag kände inte till ordern när jag köpte aktierna" säger Peter Ragnarsson till Dagens Industri.
Peter Ragnarsson köpte under förra veckan aktier för 1,3 miljoner SEK. Två dagar senare släppte företaget en pressrelease angående en order på 10 miljoner kronor från en större DVD tillverkare. Till Dagens Industri säger Peter Ragnarsson att han inte kände till affären när han köpte aktierna.

På måndagen gick Audiodevs aktie upp med 7 procent till 24,50 kronor. Detta skedde efter en köprekommendation i tidningen Veckans Affärer. Peter Ragnarsson säger till Dagens Industri att han är ovetande till detta trots att han själv är intervjuad i tidningen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-26 15:08 V9.5.0-2