Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Acterna MT8000 Mjukvara | 09 december 2003

Linux i testutrustning

Operativsystem MontaVista Linux Professional Edition inbyggt i Acterna Corporations nya serie optiska testinstrument.
Den nya instrumentserien MTS-8000 Àr konstruerad för fÀltbruk. Den har en uppsÀttning testmoduler och möjliggör fiberkarakterisering och uppgradering av DWDM-system. Flera stora telekomoperatörer anvÀnder Acternas MTS-produkter.

"Det proprietÀra inbyggnadsoperativ vi anvÀnde tidigare möter inte lÀngre vÄrt behov av skalbarhet. Vi utvÀrderade mÄnga olika leverantörers RTOS och bestÀmde oss för MontaVista Linux pÄ grund av dess robusthet och mÄngsidighet," sÀger Olivier Masselin, chef för forsknings och utveckling vid Acternas fiberoptiska enhet. "Ett annat skÀl var att MontaVista Linux var validerad för att fungera sömlöst tillsammans med vÄr hÄrdvaruplattform - IBM:s PowerPC 405GPr-processor."

MontaVista Linux Professional Edition Àr en inbyggnadsoperativ och korsutvecklingsplattform och Àr MontaVista Softwares huvudprodukt. Den erbjuder en gemensam kÀllkods- och binÀrplattform över ett brett urval av processor-arkitekturer. Professional Edition förenar ett modernt OS med realtidsfunktionalitet, multiprocessing och flertrÄdad felsökning med hundratals bundlade programvarukomponenter.

Acterna MTS-8000 presenterades i slutet av november och blir tillgÀnglig i december 2003. MontaVista Linux Professional Edition Àr tillgÀnglig i form av ett produktabonnemang genom MontaVista Software.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2