Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 mars 2004

Leveransproblem hos Sony Ericsson

EfterfrÄgan pÄ T610, T630 och Z600 upplevs vara enormt stor ute i butikerna, meddelar de stora ÄterförsÀljarna. Men Sony Ericsson klarar inte av att möta efterfrÄgan.
”Sony Ericssons leveransförmĂ„ga Ă€r en katastrof”, sĂ€ger Jude Buckley, VD pĂ„ The Phone House, till IDG.se.
”Vi fĂ„r bara enstaka leveranser och skulle kunna sĂ€lja hur mycket som helst. Det Ă€r ett enormt intresse för deras produkter”, sĂ€ger Jude Buckley.

Sony Ericsson har cirka 40% av den svenska mobiltelefonmarknaden. Detta gör Sony Ericsson tillsammans med Nokia ÄterförsÀljarnas viktigaste leverantörer. Enligt Sony Ericsson har trycket pÄgÄtt sedan i oktober och det gÀller i hela Europa.

”Vi har startat flera produktionslinjer i vĂ„ra fabriker och hos vĂ„ra partner för att öka kapaciteten”, sĂ€ger Roger Bolander, nordenchef för Sony Ericsson, till IDG.se.

I samband med 3GSM World i Cannes för ett par veckor sedan utsĂ„gs T610 till vĂ€rldens bĂ€sta mobiltelefon, vilket förvĂ€rrade leveranssituationen ytterligare. Även de nya modellerna som lanserades i förra veckan Ă€r det en enorm efterfrĂ„gan pĂ„, fastĂ€n dessa produkter Ă€nnu inte finns pĂ„ marknaden.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2