Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Michael Petersson Mönsterkort | 28 april 2004

Printline expanderar och nyanställer

Den danska mönsterkortstillverkaren Printline A/S har expanderat genom att köpa upp grannfastigheten och har dÀrmed ökat sin golvyta med det dubbla.
I den nya delen hÄller ny maskinutrustning pÄ att trimmas in för att möta det ökade trycket pÄ mönsterkortsmarknaden. Detta i synnerhet pÄ HDI marknaden dÀr Printline Àr en aktör inom high-technology till bl.a. Telecom och medicinska industrin.

Printline har investerat i en Micro Craft Emma ELX6146 frÄn Viking Test Services (Hampshire, UK). Viking uppger att anledningen till Printlines val av testmaskin beror pÄ möjligheten att testa "almost anything you can throw at it with ease of use, speed, and accuracy." Ytterligare investeringar har gjorts i nya linor till innerlagertillverkning och en plasmautrustning för hÄlrengöring, det sistnÀmnda gör att Printline slipper lÀgga ut hÄlrengöring av teflonkort till tredjepart. En annan utrustning man fÄtt större nytta av pÄ gund av dagens tÀta mönsterkort Àr mÀtutrustningen frÄn Polar för impedansmÀtning.

För att bli en ”One stop shop” av mönsterkort Ă€r Printline agent för en Italiensk tillverkare av STD och HDI kort i stora serier.

Printlines stora satsning pÄ kemsilver har inte givit det gensvar frÄn marknaden som man hoppats pÄ, bland annat vill inte större delen av Europas kunder anvÀnda silver som ytbehandling. Detta gör att Printline hÄller pÄ att fasa ut kemsilver till fördel för kemtenn vilket mÄnga ser som ersÀttare för dagens tenn/bly.

För att bÀttre kunna serva sina kunder med teknik- och marknadssupport har Printline anstÀllt Michael Petersson i Sverige som CAM/Area Sales Manager. Michael kommer nÀrmast frÄn Print Production.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2