Annons
Annons
Elektronikproduktion | 12 augusti 2004

PartnerTech i avtal med CashGuard

PartnerTech och kontanthanteringsföretaget CashGuard har tecknat ett avtal som innebär att PartnerTech blir huvudleverantör för tillverkning av CashGuards produkter. Uppdraget omfattar industrialisering och produktion och innebär en omsättningsökning med ca 100 miljoner kronor årligen för PartnerTech.
CashGuard är ett företag inom säker och effektiv hantering av kontanter i slutna system. Idag finns cirka 5000 CashGuard-system installerade inom detaljhandel, post- och bankväsende i Sverige och Norge. Företaget har under våren tecknat ett flertal större och viktiga kontrakt.

– Vi ser det här som ett strategiskt samarbete och vår avsikt är att i förlängningen nyttja PartnerTechs totala tjänsteutbud. Vår bedömning är att vi tillsammans med PartnerTech som partner kommer att säkra vår produktionskapacitet för en fortsatt expansion, säger Anders Eklund, VD för CashGuard.

– Kraven på ökad säkerhet och flexibilitet i samband med kontanthantering växer mycket starkt, säger Mikael Jonson, VD på PartnerTech. Därför känns det spännande att vara delaktig i CashGuards starka utveckling.

Transferering samt industrialisering av kontanthanteringsmaskinerna startar omgående. Serieleveranserna beräknas starta under senhösten 2004.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 11:45 V11.5.4-2