Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 12 augusti 2004

PartnerTech i avtal med CashGuard

PartnerTech och kontanthanteringsföretaget CashGuard har tecknat ett avtal som innebÀr att PartnerTech blir huvudleverantör för tillverkning av CashGuards produkter. Uppdraget omfattar industrialisering och produktion och innebÀr en omsÀttningsökning med ca 100 miljoner kronor Ärligen för PartnerTech.
CashGuard Àr ett företag inom sÀker och effektiv hantering av kontanter i slutna system. Idag finns cirka 5000 CashGuard-system installerade inom detaljhandel, post- och bankvÀsende i Sverige och Norge. Företaget har under vÄren tecknat ett flertal större och viktiga kontrakt.

– Vi ser det hĂ€r som ett strategiskt samarbete och vĂ„r avsikt Ă€r att i förlĂ€ngningen nyttja PartnerTechs totala tjĂ€nsteutbud. VĂ„r bedömning Ă€r att vi tillsammans med PartnerTech som partner kommer att sĂ€kra vĂ„r produktionskapacitet för en fortsatt expansion, sĂ€ger Anders Eklund, VD för CashGuard.

– Kraven pĂ„ ökad sĂ€kerhet och flexibilitet i samband med kontanthantering vĂ€xer mycket starkt, sĂ€ger Mikael Jonson, VD pĂ„ PartnerTech. DĂ€rför kĂ€nns det spĂ€nnande att vara delaktig i CashGuards starka utveckling.

Transferering samt industrialisering av kontanthanteringsmaskinerna startar omgÄende. Serieleveranserna berÀknas starta under senhösten 2004.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2