Annons
Annons
Mönsterkort | 17 augusti 2004

AudioDev utser tillförordnad VD

Peter Ragnarsson kommer att lämna sin befattning som verkställande direktör i AudioDev då han accepterat tjänsten som verkställande direktör för Bell Group Plc, förvärvat av Securitas.
Peter Ragnarsson börjar sin nya anställning den 1 september och hans sista arbetsdag som VD för AudioDev blir därför den 31 augusti 2004.

Arbetet med att rekrytera Ragnarssons efterträdare pågår, men till dess att en ny verkställande direktör kan tillträda har styrelsen utsett Thomas Vonheim som tillförordnad VD för AudioDev.

Thomas Vonheim är styrelseledamot i AudioDev sedan 1999. Han har en bakgrund från ledande positioner i bolag som ABB och Alfa Laval samt är genom sitt styrelseuppdrag väl förtrogen med AudioDev som företag. Vonheim börjar sin anställning den 1 september. Detta skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 11:45 V11.5.4-1