Annons
Annons
Mönsterkort | 23 augusti 2004

UpTech nyanställer

-Vi ser framtiden an med tillförsikt och tar nu nästa steg för att investera oss ur den lågkonjuktur som varit i elektronikbranchen. Säger UpTechs VD Kenneth Hedman i ett pressmeddelande.
Förra året införlivades Kablema maskin i UpTech Norden AB, och den 1 augusti 2004 öppnas ett nytt kontor i Göteborg med ny anställd. Niclas Dahlgren kommer närmast från kabeltillverkaren CDT Nordic / Belden kabel där han jobbade som Key Account Manager mot OEM kunder samt ansvarig för den Danska marknaden. Under åren hos CDT Nordic/Belden skaffade han sig en genuin kunskap kring tillverkningen av specialkabel och problemlösning.

För att öka tillgängligheten för våra danska kunder samt södra Sverige, placeras Niclas på vårt nya kontor i Göteborg, och kommer därifrån att regelbundet serva våra kunder i Danmark och södra Sverige. Vi hoppas att hans goda kunskaper om kablar, specialkabel, problemlösning och elektronik skall komma våra kunder väl till pass. Detta skriver UpTech Norden i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1