Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 31 augusti 2004

ABB slår ihop bolag

ABB meddelar idag att deras division Power Technologies effektiviserar sin verksamhet genom att slÄ samman fem affÀrsomrÄden till tvÄ för att pÄskynda den lönsamma tillvÀxten. De tvÄ verksamheterna kommer att organiseras kring produkter och system.
De tvÄ nya affÀrsomrÄdena Àr Power Technology Products, som kommer att ledas av Peter Smits, i tillÀgg till hans roll som divisionschef och medlem av koncernledningen, samt Power Technology Systems som kommer att ledas av Michael Hirth. FörÀndringen kommer att trÀda i kraft frÄn den första januari 2005.

”Genom att effektivisera vĂ„r verksamhet, kommer vi att kunna erbjuda vĂ„ra kunder bĂ€ttre tillgĂ„ng till vĂ„rt breda erbjudande av kraftteknik,” sĂ€ger Smits. ”Omorganisationen kring produkter och system kommer att leda till verksamhetsförbĂ€ttring samt öka vĂ„r kostnadseffektivitet.”

Power Technology Products kommer att slÄ ihop ABB:s tillverkningsnÀtverk för kraftteknik, vilket bestÄr av ungefÀr 150 fabriker. Power Technology Systems kommer att erbjuda system för krafttransmission, distributionsnÀt samt kraftverk.

Den fortsatta strategin med att ha en gemensam division som kombinerar produkter, system och service kommer att ge kunderna den bredaste möjliga tillgÄng till ABB:s unika portfölj av kraftteknik genom en gemensam sÀljkÄr i alla lÀnder.
Annons
Annons
Annons
Annons
LÀs Àven
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-2