Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 06 september 2004

Holland köper nationell Tiger av Sectra

NederlÀndska myndigheter har bestÀllt en nationell anpassning av Tiger, Sectras tekniska plattform för sÀker mobil kommunikation, till landets sÀkerhetskrav. Avtalet omfattar ocksÄ ett femÄrigt ramavtal för leverans av Tiger XS och andra produkter och tjÀnster i Tiger-familjen till den nederlÀndska förvaltningen.
Med Tigerkonceptet erbjuder Sectra produkter för skydd av kÀnslig information som Àr designade för att kunna anpassas till nya marknader och olika nationella sÀkerhetskrav. - MÄnga lÀnder har sÀrskilda sÀkerhetskrav för skydd av information. NederlÀnderna Àr den första av vÄra internationella kunder som valt att skrÀddarsy vÄr nya produkt Tiger XS till sina nationella krav och vi ser fram emot ett lÄngsiktigt samarbete, sÀger Tommy Waszkiewicz, VD Sectra Communications AB.

Det nederlÀndska försvaret bestÀllde Är 2002 NATO-versionen av Sectras avlyssningssÀkra GSM-telefon Tiger för test och utvÀrdering.

- Avtalet innebÀr ett genombrott för Tiger XS pÄ den europeiska marknaden och Àr ett resultat av Sectras mÄngÄriga satsning pÄ den internationella försvars- och myndighetsmarknaden, sÀger Tommy Waszkiewicz.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2