Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 10 september 2004

EDA-seminarium och expo för 13e året

Den tolfte oktober arrangerar programvaruföretaget Mentor Graphics årets upplaga av Solutions Expo/Seminar. Ett seminarium med kombinerad minimässa om det senaste inom bland annat EDA-verktyg och inbyggda SW-verktyg.
För 13:e året i rad kommer Mentor Graphics under en dag att presentera en rad aktiviteter med tonvikt på EDA. Bland annat hålls seminarier inom FPGA-konstruktion, mönsterkortskonstruktion, IC-konstruktion och inbyggd SW-konstruktion. Dessutom hålls flera workshops i bland annat FPGA- och mönsterkortskonstruktion. I samband med detta arrangeras även en minimässa där ett 17 leverantörer ställer ut inom halvledare, CAD, utbildning mm. Huvudsponsor för hela arrangemanget är Hewlett Packard. Övriga partners är bl a Altera och Xilinx med flera.

Seminariet är kostnadsfritt och går den 12:a oktober på Electrum i Kista med workshops påföljande dag. Klicka här för mer info (extern länk).

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2