Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 september 2004

Elcoteq Network får MQS Branschpris

Det årliga priset som MQS Network delar ut i samband konferensen MQS Nordic Days gick i år till Elcoteq Network med motiveringen.
I motiveringen nämns att Elcoteq Network målmedvetet satsar på både produkt- och produktionssidan för att vara redo när EUs miljödirektiv WEE och RoHS till elektronikindustrin träder i kraft. Genom deltagande i nationella, nordiska och europeiska projekt har Elcoteq Network utvecklat en blyfri produktion och RoHS-anpassade produkter tillsammans med valda kunder. Utöver detta har Elcoteq Network under tre år utvecklat rutiner för materialdeklaration.

"Elcoteq Network är ett lysande exempel på företag som tar tag i saken och inte bara väntar på att andra ska visa vägen" meddelar Jan Andersson från MQS Network.

Årets upplaga av MQS Nordic Days hölls i samband med mässan e04 som just nu pågår i Lilleström utanför Oslo. MQS branchpris har instiftades 1997 för att främja utvecklingen och kvatilet av mönsterkorttillverkningen i Norden.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1