Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 30 september 2004

Juli svagt för Asiens PCB-marknad

Japans mönsterkortsmarknad återvänder till en trög period. Detta enligt DKN Research.
Normalt sett brukar den japanska mönsterkortsmarknaden vara hetast under Juli månad, strax innan semestern. I år såg det dock något annorlunda ut. Totala intäkterna från Julileveranserna i år uppgick till 70.2 miljarder Yen, vilket är en nedgång med 2.4% från föregående månad samt en uppgång med 0.6% från samma månad föregående år. Totala volymen ökade med 0.2% från Juni och 1.5% från föregående år till 2261 miljarder kvadratmeter.

Enkelsidiga kort minskade i volym med 11.6% men ökade i intäkt med 17.8% från föregående år vilket visar en signifikant höjning av panelpriset. Dubbelsidiga ML-kort ökade i volym med 14.8% samt inbringade större intäkter med 16.1%. Man väntar sig en svårtolkad halvårsperiod framöver men tror att en återhämtning ej är aktuell under den närmaste tiden. Detta skriver Dominique Numakura på DKN Research i en rapport på PCB007.com

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1