Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 01 november 2004

Electronica nyckeln till Europa

Svenska företag ser Electronica som ett bra forum att knyta nya kontakter ut mot Europa och övriga världen.
I år åker 20 svenska företag till Electronica. Många av dem ser Electronica som ett bra sätt att synas, även i Europa. - Mässan är en bra mötesplats och vi har våra flesta kunder i Tyskland. Vår målgrupp på mässan är bilindustrin med underleverantörer och många av dessa finns i södra Tyskland, säger Johan Schleimann-Jensen, vd på Jensen Devices till Elektroniktidningen. - Vi hoppas kunna slutföra några affärer som är på gång samt odla lite mer kontakter, både med nya och gamla kunder, fortsätter han.

Mönsterkortsföretaget Elprint är ett företag som vill ut i Europa och för dem är Electronica ett viktigt steg i att synas bättre. - Vi vill försöka komma in i Tyskland. Idag täcker vi hela Norden, sedan vi öppnade ett kontor i Finland vid årsskiftet. Vi är störst i hela Skandinavien, kanske Europa, på prototyper och mindre serier. Nu jobbar vi med att göra Danmark till vårat logistikhögkvarter, vilket gör att vi kan nå den tyska marknaden snabbt, säger Elprints försäljningschef Lennart Åkerlund till Elektroniktidningen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2