Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 01 november 2004

Christer Sjöström ny VD i AudioDev

AudioDevs styrelse har utsett Christer Sjöström, för närvarande Executive Vice President Europe på TAC AB, till ny verkställande direktör i AudioDev AB.
Christer har varit verksam inom TAC AB sedan 1998 och där drivit upp Europaverksamheten från en omsättning på ca 800 miljoner SEK till dagens ca 2 miljarder SEK. Han har dessförinnan innehaft en ledande position inom ABB Stal, både i Sverige och i USA. Christer är utbildad civilingenjör och innehar också en MBA från Uppsala universitet.

”Vi är mycket glada att vi har kunnat rekrytera Christer. Han har en gedigen erfarenhet och kompetens och motsvarar mycket väl den profil som vi sökt för tjänsten” säger Sven Ohlsson, styrelseordförande, AudioDev AB.

Christer kommer att tillträda så snart som möjligt efter förhandling med nuvarande arbetsgivare. Christer efterträder Thomas Vonheim som varit tillförordnad VD sedan september 2004. Thomas kommer efter Christers tillträde att återgå till rollen som styrelseledamot i AudioDev.

”Det kommer att bli mycket intressant att få leda arbetet på AudioDev. Bolaget är väl positionerat och har en stark finansiell ställning. Jag är övertygad om att min bakgrund och erfarenhet kommer att passa AudioDev väl och bidra till dess framtida utveckling” säger Christer Sjöström.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1