Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 04 november 2004

Lean Production på ELMIA

På Elmia Subcontractor i Jönköping 9-12 november arrangerar proDesign i samarbete med IVF seminariet "Lean Production i verkligheten - från ord till handling".
Under seminariet på ELMIA Subcontractor ges ett levande exempel på Lean Production. Lars Höglund AB har i samarbete med IVF under det senaste året tagit ett rejält steg framåt med hjälp av Lean i alla delar av verksamheten. Alla inom företaget har varit och är involverade i arbetet och med IVFs utbildning som plattform. Detta har utmynnat i mycket positiva mätbara resultat. Medverkar gör Lars Höglund samt Jan Andersson från IVF AB. Seminariet, som kostar SEK 800, genomförs två gånger under mässan. Föreläsningen tar 1 timme och sedan ingår lunchbuffet med mingel. Onsdag 10 november 10:30-13:00 samt Torsdag 11 november 10:30-13:00.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2