Komponenter | 08 november 2004

Nytt företag inom lysdioder

Ett nytt företag som verkar inom området lysdioder har öppnat. ”Optoga” är en kombination av orden Opto och staden Arboga, där företaget är grundat.
Inom Opto-området kommer man att verka i form av komponentförsäljning av lysdioder och kretsar. Företaget består av Anette Bohman från Arboga, Stefan Larsson också från Arboga och Marcus Björkman från Västerås. Första november startade man på allvar och under första veckan har de lyckats med ett par kontrakt. Lysdioder är en marknad som Optoga tror kommer att öka ordentligt. Det finns även flera som påstår att detta kommer att ersätta lysdioder och glödlampor i framtiden.

Optogas huvudsakliga målgrupp är framförallt företag som tillverkar och utvecklar LED displayer och belysning, företag med behov av speciallösningar inom Opto-segmentet såsom, bil och medicininstrumentindustri.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2