Elektronikproduktion | 09 november 2004

Ny försäljnings- och marknadschef till Four Leaf

Kristian Thyregod utnämnd till försäljnings- och marknadschef i det dansk-nordiska företaget Four Leaf.
Det har skett en förändring i ledningen i Four Leaf. Dansken Kristian Thyregod har åtagit sig uppdraget som ansvarig för Four Leafs alla sälj- och marknadsaktiviteter i de nordiska länderna. Han är enligt bolagets pressmeddelande en erfaren, internationell veteran som tidigare har innehaft flera ledande positioner inom försäljning och marknadsföring i IT-branschen. Kristian Thyregod (42 år) har en MBA i International Business Management. De senaste två åren har Kristian Thyregod arbetat tillsammans med Four Leaf med ansvar för att bygga upp en nordisk marknadsförings- och produktfunktion. Dessutom har han arbetat med att omstrukturera och effektivisera företagets funktioner för inköp, lager och service.

Innan Kristian Thyregod började arbeta för Four Leaf var han Vice President för Product Marketing på IBM Corp. i Texas, USA. Innan dess arbetade han som Vice President på Olicom Inc., där han hade ansvar för globala marknadsförings- och försäljningsaktiviteter i Europa och Asien/Stillahavsområdet. Kristian Thyregod har mer än 15 års erfarenhet av chefsarbete inom försäljning och marknadsföring på högteknologiska marknader och företag.

"Four Leaf är en av Nordens viktigaste distributörer av IT-infrastruktur och satsar mycket på att utveckla ett nära och bra samarbete med partner och leverantörer. Vårt inträde i det paneuropeiska distributionsföretaget LOGIX tidigare under 2004 skapade en grund för fortsatt tillväxt. Denna tillväxt kommer att stimuleras och styras på bästa möjliga sätt med Kristian Thyregod vid rodret", säger VD Jørgen Winther, Four Leafs grundare och tidigare ensam ägare, i ett pressmeddelande.

Jørgen Winther tillägger att Four Leafs satsning under de nästkommande åren i synnerhet går ut på att skapa en kontrollerad tillväxt med utgångspunkt i en dialog med partner och leverantörer. Företagets ledning kommer hädanefter att bestå av Per Berthelsen (Finance & Operations), Kristian Thyregod (Sales & Marketing) samt Jørgen Winther själv.

"Four Leaf är ett företag med mycket stor potential, goda tillväxtmöjligheter och duktiga medarbetare. Vi ska fortsätta den nuvarande processen i Four Leaf med sikte på ännu effektivare rutiner för försäljning och marknadsföring. Dessutom ska vi satsa på att skapa bästa möjliga rutiner på marknaden, så att alla även i fortsättningen uppfattar oss som pålitliga och öppna. Målet är att hela tiden öka vår marknadsandel genom att fokusera och att utöka samarbetet med våra partner",
säger Kristian Thyregod. Detta skriver Four Leaf i sitt pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1