Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 november 2004

Notes omsättning upp 42%

Notes rörelseresultat ökade, för perioden januari-september, till 61.6 miljoner kronor. Detta är en ökning med 28% jämfört med samma period föregående år. Omsättningen steg med 42% till 826.3 miljoner kronor.
"Vi är speciellt nöjda med hur vår Europastrategi inletts, genom etablering i Storbritannien och genom ökad internationalisering vad gäller produktion", säger Erik Stenfors, koncernchef för NOTE. "NOTE-koncernens mål att vara en av Europas ledande EMS-leverantörer senast år 2009 står fast. Analys och förberedelser för ytterligare etableringar pågår."

Den 1 oktober etablerades NOTE-koncernen i Storbritannien. Efter rapportperiodens utgång har processen att införa materiel- och inköpsfunktioner i Centraleuropa intensifierats, samtidigt som personal med motsvarande funktioner har varslats om uppsägning i Sverige.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-25 19:10 V11.1.0-1