Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 09 november 2004

Ny MOSFET-drivning från Maxim

Maxim lanserar en MOSFET-drivning på 4 A och 20 ns i TDFN-kapsel för mycket kompakta strömförsörjningar med hög switchfrekvens. Kretsens logikingångar fungerar upp till +18 V oavsett matningsspänning.
Maxim introducerar den snabba MOSFET-drivningen MAX5078 i en 6-bens TDFN-kapsel på 3x3 mm för motorstyrning och mycket kompakta strömförsörjningar med hög switchfrekvens. MOSFET-drivningen klarar toppström på 4 A med överföringsfördröjning på endast 20 ns. Överföringsfördröjningen avviker vanligtvis mindre än ±10 ns från krets till krets. Den låga överföringsfördröjningen över matningsspänningsområdet och små avvikelser mellan kretsarna ger enastående styrning vid drivning av MOSFET-element i push-pull-omvandlare och sekundärsidan på synkrona likriktare i isolerade strömförsörjningar.

MAX5078 kan matas med 4 V till 15 V och klarar transienter på upp till 18 V. Dessutom fungerar kretsens logikingångar upp till +18 V oavsett matningsspänning. MAX5078 är specificerad för biltemperaturområdet från –40°C till +125°C. Detta meddelar Egevo Elektronik i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1