Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 10 november 2004

Anslutningar och kabelmontage för medicinteknik

Ett brett utbud av anslutningsprodukter är tillgängliga från Tyco Electronics som tillgodoser samtliga standardgränssnitt för kommunikation såsom USB, IEEE1394, och SCSI samt special- och kundanpassade anslutningar.
Specialanslutningar såsom Micro CPC är en innovativ lösning för medicinsk koppling, särskilt för tillämpningar där storlek, kontakttäthet och miljötålighet är av största vikt. Anslutningarna erbjuder kunderna snabba leveranstider, ett industriledande produktutbud i såväl bredd som djup, försegling enligt IP 67 och UL 94V-0 märkning. AMP CPC-anslutningar finns med 3 till 63 kontakter, i 1 till 6 serier, militärspecificerade och metallmantlade samt i högeffekts-, förseglade och minityrversioner.

Kabelmontage från Tyco Electronics konstruerade för medicinska krav erbjuder ett omfattande sortiment av anslutningar, kablar, världsledande kablagemöjligheter och egen specialkonstruktion och teknik. Lösningar finns för allt från enkla datakablar till komplexa, ergonomiska kabelmontage med inbyggd elektronik och/eller böjbar ihopkopplingsteknik. Såväl standarduttbud som kundkonstruktioner erbjuds. Detta skriver Tyco Electronics i sitt pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2