Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 november 2004

PartnerTech i avtal med Biotage värt 90 miljoner kronor

Kontraktstillverkaren PartnerTech och bioteknikföretaget Biotage har tecknat ett avtal som innebär att PartnerTech blir exklusiv leverantör av Biotages nya system för mikrovågssyntes.
Uppdraget som omfattar tillverkning och eftermarknadsservice innebär en omsättningsökning på ca 90 miljoner kronor fördelat över tre år för PartnerTech.

- Det känns naturligt för oss att fördjupa vårt mångåriga samarbete med PartnerTech, säger Jeff Bork VD för Biotage. Vid framtagandet av det nya systemet har vi hela tiden arbetat mycket tätt med PartnerTechs utvecklings-avdelning. Detta har sparat både tid och pengar vid industrialiseringen av produkten och säkerställer fokus på kontinuerliga förbättringar och effektiviseringar. Vi vill ha en leverantör som kan delta i utvecklingsprocessen och som kan ta en del av ansvaret att stödja eftermarknaden. Då kan vi istället ägna mer tid åt att bearbeta marknaden och förstärka vår redan ledande marknadsposition.

- Biotages utveckling är dynamisk och företaget är en bra samarbetspartner som får oss att ständigt växa och utvecklas. Det stärker PartnerTech som helhet, konstaterar Mikael Jonson, VD för PartnerTech. Vi är mycket stolta över den exklusivitet vi nu får för tillverkning av de här komplexa högteknologiska systemen. Detta skriver PartnerTech i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2