Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 november 2004

Rimaster förnyar sig

Rimaster har haft en tillväxt på 36% senaste året och man anser att möjligheterna till fortsatt tillväxt är goda. Samtidigt vrider man upp ambitionsnivån ytterligare framåt.
”Vi är stolta över det företag vi skapat, men tycker inte riktigt att vår nuvarande marknadskommunikation gör oss rättvisa”, säger Mikael Holmqvist vVD och ansvarig för marknadsföring i Rimaster AB. Företaget väljer därför att lansera ett uppdaterat och aktuellt Rimaster. Även en ny grafisk profil har tagits fram för att markera ett avstamp in i en fortsatt utveckling av bolaget. Målsättningen är tydlig; klart stärkt position på marknaden och en fortsatt tillväxt inom valda områden.

”Utifrån en befintlig kundbas har vi utvecklat en djup kunskap inom olika segment baserat på en förståelse för våra kunders slutprodukter. Vi väljer nu att fokuserat arbeta med fyra segment; specialfordon, industriautomation, transportfordon samt kommunikationssystem”, berättar Mikael Holmqvist.

Rimaster har under senaste tiden tagit flera nya affärer inom de olika segmenten. I dagarna har man även kunnat rapportera om att man utvalts till strategisk leverantör till Väderstadsverken. Väderstad, som är ledande inom sådd och jordbearbetningsmaskiner, är en kund som tydligt passar in under segmentet specialfordon. Väderstad har 400 anställda som levererar ca 4000 maskiner per år och med åtta säljbolag runtom i Europa förväntas en fortsatt exporttillväxt. ”Vi väljer strategiskt ut samarbetspartners som besitter produktionskapacitet och förmåga att bistå i utvecklingsarbetet. Våra krav är högt ställda och så är även förväntningarna på Rimaster”, säger Christer Stark, VD för Väderstad.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2